Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Blåtur
Gøyal sjømatdemonstrasjon med kokk!
Menyforslag:
Sjøkreps i safransaus
Tre typer fisk med spennende grønnsaker
Mousse
Tid: Ca 3 timer
Priseksempler:
980,- kr. per pers. v/ 30 – 45 personer
890,- kr. per person v/ 46 – 60 personer
Ta kontakt med Unni eller Eli ved Norsk Sjømatenter for et utforpliktende tilbud.
Bergen
Se flere kurs fra Norsk Sjømatsenter (2)
3 Kurs i Fisk og skalldyr, sjømat
Påmeldingsskjema Kontakt oss